Facebook Instagram Youtube

 

OY AT SPECIAL TRANSPORT AB Tietosuojaseloste

 

KOTISIVUJEN KÄYTTÄJÄT

Kuten useimmat sivustojen operaattorit, myös Oy AT Special Transport Ab kerää ei-henkilöitävää tietoa kotisivujensa käyttäjistä. Kerättävän tiedon avulla ei voi tunnistaa henkilöä. Kerättävällä tiedolla tunnistetaan selaintyyppi, kieliasetukset, vierailtu osa kotisivustosta ja vierailun ajankohta. Oy AT Special Transport Ab:n tarkoitus tietojen keräämiseen on saada parempi ymmärrys siitä, että miten sivustoa käytetään. Oy AT Special Transport Ab tarkastelee liikennettä kotisivuillaan ja julkaisee siitä ajoittain sisäiseen käyttöönsä esim. trendiraportteja.

Oy AT Special Transport Ab kerää myös mahdollisesti henkilöitävää tietoa, kuten Internet Protocol (IP) osoitteita. IP osoitetietoja käytetään tietosuojalain mukaisesti, alempana selitetään tarkemmin.

 

OSA 1 – MITÄ TEEMME TIEDOILLASI?

Oy AT Special Transport Ab:n tietosuojakäytäntö noudattaa EU:n asettamaa yleistä tietosuojasääntelyä (GDPR). Mikäli sinulla on lisäkysymyksia henkilökohtaisen tiedon keräämisestä, ole hyvä ja ota yhteyttä tiina.ahola@aholatransport.com.

Kun ostat palveluitamme, olet osapuolena osto- tai myyntiprosessissa, keräämme luovuttamiasi henkilötietoja kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun liikut kotisivuillamme, keräämme automaattisesti tietokoneesi internet protocol (IP) osoitteen. IP-osoitteen avulla saamme tiedon käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä. Selain- ja käyttöjärjestelmätiedot mahdollistavat sen, että kotisivumme toimivat parhaalle mahdollisella tavalla kullekin käyttäjälle.

Jos listaudut asiakastiedotteen tilaajaksi, sähköpostimarkkinoinnin listalle tai uutiskirjeen tilaajaksi, voimme lähettää sinulle sähköpostia palveluistamme ja kampanjoistamme sekä ajankohtaisia tiedotteita. Listautuneiden vastaanottajien tiedot säilytetään kolmannen osapuolen palvelussa nimeltään Mailchimp. Asiakastiedotteet, kampanjatiedot sekä uutiset ovat pääosin nähtävillä myös osoitteessa www.atspecialtransport.fi, mutta sinulle ei tule automaattista ilmoitusta uusimmasta julkaisusta.

Käytämme siis palvelua nimeltä Mailchimp lähettääksemme uutiskirjeitä, asiakastiedotteita sekä markkinointimateriaalia. Mailchimp säilyttää rekisteriään EU alueen ulkopuolella ja Mailchimp noudattaa EU:n GDPR asetuksen mukaista tietosuojakäytöntä.

Suosittelemme vahvasti lisäämään yhteystietosi tilaajaluetteloomme, jotta saat tiedon uusimmista julkaisuista ajoissa.

 

OSA 2 - SUOSTUMUS

Miten saamme suostumuksesi henkilötietojen käyttöön?

Kun luovutat meille henkilötietojasi ostaaksesi meiltä palveluita, sisältää se itsessään, että saamme kerätä ja käyttää tietojasi palvelun tuottamisen tarkoitukseen.

Asiakastiedotteet kuten uutiset, liikennetiedotteet ja yleisten ehtojen muutokset lähetetään sähköpostitse.

Jos pyydämme henkilötietojasi toiseen tarkoitukseen, kuten markkinointiin, tulemme joko kysymään suostumustasi suoraan tai tarjoamaan mahdollisuutta vastata kielteisesti.

Miten peruuttaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn?

Jos olet mukana tilaajaluettelossamme ja haluat poistua luettelosta, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä tiina.ahola@aholatransport.com

 

OSA 3 – KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Yleisesti, kolmannen osapuolen palvelut mitä käytämme, säilyttävät tietoa vain siinä tarkoituksessa, että he voivat tuottaa palvelun, mitä heiltä ostamme.

Suosittelemme tutustumaan myös kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin, jotta ymmärrät millä tavalla sinun henkilötietojasi käsitellään näissä palveluissa.

Kun poistut www.atspecialtransport.fi sivustolta tai ohjaudut eri sivustolle, niin Oy AT Special Transport Ab:n tietosuojakäytäntö ei enää päde.

Linkit

Kun klikkaat url-linkkejä meidän sivuilla, ne voivat ohjata sinut pois sivuiltamme. Emme ole vastuussa kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua tutustumaan myös näiden sivustojen tietosuojakäytäntöihin.

 

OSA 4 – TURVALLISUUS

Suojataksemme henkilökohtaisia tietojasi, teemme kohtuullisia varotoimia ja seuraamme alan parhaita ratkaisuja varmistaaksemme, että henkilökohtaiset tietosi eivät joudu hukkaan, joudu väärinkäytetyksi, pääse ulkopuolisten käyttöön, joudu muunnelluksi tai tuhotuksi.

 

OSA 5 – SUOSTUMUKSEN IKÄ

Käyttämällä sivustoa www.aholatransport.com osoitat olevasi vähintään täysi-ikäinen omassa asuinpaikassasi tai olet täysi-ikäisenä myöntänyt luvan sivuston käyttöön alaikäiselle huollettavallesi.

 

OSA 6 – MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJASELOSTEESEEN

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa, joten tarkistathan tämän tulevaisuudessakin. Muutokset ja selvennykset astuvat heti julkaisun jälkeen voimaan.

Kun teemme muutoksia tähän käytöntöön, niin me ilmoitamme, että olemme päivättäneet sitä, jotta tiedät mitä tietoa keräämme, miten käytämme sitä ja että missä tarkoituksessa me käytämme sitä.

 

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT

Mikäli haluat: nähdä, korjata, muokata tai poistaa mitä tahansa henkilötiedoistasi mitä olemme sinusta keränneet, voit lähettää meille siitä pyynnön, tai voit myös tiedustella lisätietoa kirjoittamalla sähköpostin osoitteeseen tiina.ahola@aholatransport.com.