ATSpecial header image

Specialtransporter

AT Special Transport, som är en del av Ahola-koncernen, har sedan 2007 erbjudit heltäckande koncept och skräddarsydd service för specialtransporter. När frakten är för bred, för lång, för hög och för tung för att klassas som en normaltransport, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för ditt fraktbehov.

Skräddarsydd service för specialtransporter När frakten överskrider de normala måtten, dvs. är bredare än 2,5 meter, högre än 2,8–3,0 meter, längre än 13,5 meter eller tyngre än viktgränserna står AT Special Transport till din tjänst. AT Special Transport-teamet är känt för sin pålitlighet och flexibilitet. För oss här på AT Special Transport existerar inga omöjliga projekt.

Meddela oss vart du vill ha din frakt. Vi sköter resten. Varje specialtransport är skräddarsydd och vi är stolta över att kunna erbjuda effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter. Vi har lång erfarenhet av samarbete med myndigheter och har ett stort kontakt- och servicenät i Finland, Norden och Europa.

AT Special Transport har ett nära samarbete med Ahola Transport som har egen transportlinkverksamhet i Karleby och Nådendal. Utomlands har Ahola Transport transportlinkverksamhet i Tallinn. I Sverige sköts logistiken via transportlink- och lagerhållningsverksamheten i Nykvarn.

Redo för nya uppdrag

Be om offert eller kontakta oss direkt. Vi är redo att hjälpa.

Begär offert